Drobeta Turnu Severin , B-dul Carol I nr. 3, Tel: 0252 / 319029, Fax: 0252 / 319061

   
Home Despre noi Informatii de interes public Contact
Legislatie
Conducere
Organizare
Programe si strategii
Rapoarte si studii
Locuri de munca
Mass-Media
Economie Sociala
Galerie foto
Formare profesionala
Proiecte
 
 

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale

 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Mehedinti cu sediul in Drobeta Turnu Severin, Bulevardul Carol I nr. 3, functioneaza incepand cu data de 01.01.1999. Este o institutie publica de interes judetean, cu personalitate juridica si este subordonata Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza si coordoneaza la nivel judetean activitatea de ocupare, de formare profesionala si de protectie sociala a fortei de munca si a persoanelor neincadrate in munca.
    Principalele obiective ale activitatii A.J.O.F.M. Mehedinti sunt: cresterea sanselor de ocupare a persoanelor fara loc de munca si stimularea angajatorilor pentru incadrarea in munca a somerilor. Cadrul legal pentru realizarea acestor obiective este dat de Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.
     A.J.O.F.M. Mehedinti isi desfasoara activitatea prin intermediul unei Agentii locale : Drobeta Turnu Severin si 5 Puncte de lucru : Baia de Arama, Cujmir, Orsova, Strehaia si Vanju Mare.

Legaturi virtuale cu Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca

© AJOFM Mehedinti