Drobeta Turnu Severin , B-dul Carol I nr. 3, Tel: 0252 / 319029, Fax: 0252 / 319061

   
Home Despre noi Informatii de interes public Contact
Locuri de munca
Mass-Media
Galerie foto
Formare profesionala
Proiecte
Linkuri Utile:

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale

 

www.eures.europa.eu

www.eures.anofm.ro

AJOFM MH comunicat presa selectie studenti Germania 2017

.. . precizari si acte necesare

EURES - reteaua serviciilor publice de ocupare europene.                                                             Un mod simplu de a afla informaţii despre locurile de muncă şi ofertele de educaţie din Europa

EURES

Reţeaua EURES vă informează în legătură cu posturile vacante din 31 de ţări europene, CV-urile candidaţilor interesaţi, ce trebuie să ştiţi dacă doriţi să locuiţi şi să munciţi în străinătate şi multe altele.

Căutarea unui loc de muncă - EURES

Scopul EURES este de a oferi informaţii, recomandări şi servicii de recrutare/plasare (găsire a candidatului/locului de muncă potrivit) în beneficiul lucrătorilor şi angajatorilor, precum şi al oricărui cetăţean care doreşte să beneficieze de principiul liberei circulaţii a persoanelor.

CV-ul dvs. on-line

EURES pune la dispoziţie o reţea de consilieri care au rolul de a oferi solicitanţilor de locuri de muncă şi angajatorilor informaţiile de care au nevoie, prin contact personal. Există peste 700 de consilieri EURES în Europa, iar numărul lor este în creştere.

Căutare de consilieri EURES

Consilierii EURES sunt specialişti instruiţi care oferă cele trei servicii EURES de bază: informare, orientare şi plasament, atât angajatorilor, cât şi solicitanţilor de locuri de muncă interesaţi de piaţa europeană a muncii. Consilierii deţin expertiză specializată pe aspectele practice, juridice şi administrative legate de mobilitatea la nivel naţional şi transfrontalier. Ei lucrează în cadrul serviciului public de ocupare a forţei de muncă din fiecare ţară sau în cadrul altor organizaţii partenere din reţeaua EURES.

Locuri de munca in strainatate - EURES

ANOFM comunicat de presa locuri de munca constructii Israel 09.07.2015