Drobeta Turnu Severin , B-dul Carol I nr. 3, Tel: 0252 / 319029, Fax: 0252 / 319061

   
Home Legislatie Locuri de munca Download Contact
Prezentare generala
Servicii oferite
Formare profesionala
Formulare
Statistica
Mass-Media
Galerie foto
Informatii publice
Intrebari frecvente
Anunturi
Credite
Proiecte
Linkuri Utile:

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale

 

1) ACTELE NORMATIVE CARE REGLEMENTEAZĂ ORGANIZAREA SI FUNCŢIONAREA AJOFM MEHEDINTI

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă este organizata si funcţionează potrivit Legii nr.145/1998, modificata prin O.U.G. 294/2000, Statutului A.N.O.F.M. aprobat prin H.G. nr. 4/1999, cu modificările si completările ulterioare regulamentului-cadru de organizare si funcţionare precum si structurii organizatorice aprobata de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă

 2) STRUCTURA ORGANIZATORICA:
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Mehedinţi se subordonează A.N.O.F.M. si este condusă de un director executiv care are în subordine următoarele direcţii:

A. Direcţia Managementului Pieţei Muncii, coordonată de un director executiv adjunct si organizată in următoarele compartimente: programe si analiza pieţei muncii; formare profesionala; programe operaţionale sectoriale.

B. Direcţia buget, coordonată de director executiv adjunct si organizată în următoarele compartimente: finanţare si urmărire a execuţiei bugetare; contabilitate; stabilire si plăţi drepturi şomeri; creditare.

C. Compartimente funcţionale: audit intern si control financiar propriu;juridic, contencios si relaţii cu publicul; resurse umane si salarizare; informatică; comunicare si secretariatul consiliului consultativ; agenţia locală

 ATRIBUTIILE DEPARTAMENTELOR: organizează servicii de ocupare a forţei de muncă; furnizează si finanţează, in condiţiile legii, servicii de formare profesională; orientează persoanele neâncadrate în muncă şi mediază intre aceştia si angajatori; acordarea de facilităţi angajatorilor si persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

© AJOFM Mehedinti